• Rozpoczęcie roku szkolnego 2022/2023

• Zapraszamy całą społeczność szkolną na uroczyste rozpoczęcie roku szkolnego 2022/2023.

Rozpoczniemy mszą świętą o godzinie 8.00. Następnie przejdziemy na teren szkoły, gdzie zainaugurujemy nowy rok szkolny.

W tym dniu odbędzie się także Narodowe Czytanie. Tegoroczną lekturą są "Ballady i romanse" naszego narodowego wieszcza - Adama Mickiewicza.

Na zakończenie wychowawcy spotkają się ze swoimi uczniami w klasach.

Do zobaczenia 1 września :-)

• Nagłówek

• Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

• Nagłówek